Despre noi

Elematis este o companie cu capital 100% romanesc, infiintata in anul 2011 in Iasi, avand ca obiect principal de activitate importul si distributia de materiale si echipamente electrice.

Suntem una dintre cele mai dinamice companii din domeniul nostru. Compania s-a extins într-un ritm rapid si constant, astfel ca dupa 4 ani, avem deschise pe langa depozitul din Iasi, inca doua puncte de lucru, in Suceava si Bacau.

Angajatii Elematis, cu o experienta vasta in domeniu, alcătuiesc o echipa dinamică, pragmatică şi mereu atentă la cerinţele, planurile şi nevoile clienţilor şi partenerilor noştri.

Asiguram o gama variata de servicii de consultanta, proiectare in domeniul instalatiilor electrice si al automatizarilor industriale.

Materialele oferite de Elematis sunt in conformitate cu standardele romanesti si europene, respecta reglementarile tehnice in vigoare, detin agremente, certificate de calitate si garantie.

Obiectivele firmei noastre sunt in concordanta cu elementele care ne ghideaza in activitatea pe care o intreprindem: responsabilitate, profesionalism, promptitudine si eficienta.

Partenerii nostri sunt:

Schneider Electric, Wago, Schlemmer, Eaton, Philips, Himel, Obo, Electroplast, Klausen, Honeywell, Omron, ETI, Siemens, IFM, Schrack, Klauke, Cellpack, Courbi, Elba, Elmark, Kopos, Lohuis, PUK.