Cablu impamantare, sectiune 25mm, lungime 220mm, gauri de prindere 8.3mm - Livrare 10 buc.

Cablu impamantare, sectiune 25mm, lungime 220mm, gauri de prindere 8.3mm - Livrare 10 buc.
BRAND: Schneider Electric
MOD DE LIVRARE: CURIER
DISPONIBILITATE: LA COMANDA
COD PRODUS: NSYEL2225D8
SHARE
7133 Lei
Solicită o ofertă!
Confirm că am peste 16 ani
DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de informare

SPECIFICATII

lungime 220 mm
diametru8.3 mm
compatibilitate gamaSpacial
compatibilitate gamaThalassa
materialPVC (clorura de polivinil) verde si galben pentru sheath
materialbrass and copper alloy pentru terminal
sectiune nominala25 mm?
Cantitate pe setset de 10
tip produs sau componentacablu de legare la pamant
compozitie dispozitiv1 lead
domeniu de utilizare al dispozitivuluimultifunctional
mod de fixarenut and washer - on earth connection loca'ie
gamaSpacial

ÎNTREBĂRI

Confirm că am peste 16 ani
DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de informare
DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing

Distribuie produsul:

SHARE
Alți clienți au vizualizat și
Flansa motor IEC71B14
0 VOTURI
5380 lei
Platbanda zincata 4X40
0 VOTURI
1980 lei
Electrod impamantare 2m
0 VOTURI
10442 lei
Lampă LED 4W 230V
0 VOTURI
8550 lei
ASP Bundle - Full (SW)
0 VOTURI
4454734 lei
Sensor Temp Contact STC200
0 VOTURI
29288 lei



Rating 0.00/5

0.00 (0 Review-uri)
  • 5 stele
  • 0
  • 4 stele
  • 0
  • 3 stele
  • 0
  • 2 stele
  • 0
  • 1 stea
  • 0


SCRIE UN REVIEW

Trebuie să te autentifici pentru a trimite un review! Intră în cont

Acest site folosește cookie-uri
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosesc site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.