Motor electric trifazat 11KW, 1500RPM, B3, 400/690V, 50/60HZ, IE3

Motor electric trifazat 11KW, 1500RPM, B3, 400/690V, 50/60HZ, IE3
OME Motors a conceput o gamă completă de motoare electrice de mare putere capabile să răspundă celor mai diverse nevoi ale pieței, care includ: IE1, IE2, IE3 si IE4
BRAND: OME
MOD DE LIVRARE: CURIER
DISPONIBILITATE: STOC LIMITAT
COD PRODUS: OM3-160M4B3-2
SHARE
365782 Lei

DESCRIERE

Motoare de joasă tensiune cu eficiență ridicată pentru utilizare industrială

Motor standard cu joasă tensiune (sau motoar IEC), proiectat și realizat personalizat de OME Motors. Motorul de joasă tensiune este capabil să ofere eficiență ridicată și în același timp, economisire de energie, în conformitate cu reglementările de mediu. Acesta este un aspect de importanță fundamentală, având în vedere că, în mod normal, motoarele electrice consumă două treimi din energia electrică folosită de întregul compartiment industrial. Pe de altă parte, motorul de înaltă performanță OME Motors asigură o optimizare semnificativă a consumului de energie, protejând mediul și asigurând economii substanțiale în costurile de gestionare. De fapt, acest motor standard oferă performanțe operaționale la nivel înalt și curent redus de intrare. Utilizarea unui așa-numit Motorul IEC (sau motorul de înaltă performanță) este o tendință globală în acest sector, precum și o impunere rezultând din retragerea Directivei europene REGULAMENT (CE) N. 640/2009, care obligă la utilizarea corectă pentru a reduce consumul de energie și a proteja mediul.

Pe baza acestor nevoi esențiale, OME Motors a conceput o gamă completă de motoare electrice de mare putere capabile să răspundă celor mai diverse nevoi ale pieței, care includ:

 • Motoare standard IE1, cele mai tradiționale și mai economice motoare.
 • Motoare IE2 de înaltă eficiență.
 • Motoare premium IE3, pentru utilizare obligatorie în Europa.
 • Motoare IE4 super premium, caracterizate prin siguranță ridicată și fiabilitate maximă pe termen lung.

badut-motoare

Motoare standard IEC:

Un motor IEC standard (sau motor de joasă tensiune) este deosebit de eficient datorită calității structurale, care asigură o viață lungă chiar și în timpul funcționării complete. Datorită caracteristicilor, dar mai ales a eficienței, motorul electric standard al OME Motors este cel mai utilizat și răspândit model în domeniul industrial. În special, motoarele electrice de mare putere pot fi utilizate cu succes în: instalațiile de ciment; oțelării; centrale electrice; sisteme de purificare, tratare și desalinizare a apei; instalații de tratare a aerului; industrii alimentare; generatoare de energie eoliană și centrale de zahăr.

În cele din urmă, motoare de înaltă performanță poate fi utilizat în combinație cu: pompe; compresoare; laminatoare și echipamente pentru fabrici de oțel; concasoare și mărunțitoare; ventilatoare și suflante; sisteme de încălzire, ventilație și climatizare (HVAC); cazane industriale; mașini de modelat prin injecție; mașini de turnat sub presiune; prese forjate; prese de îndoire din tablă; masini-unelte; turbine si transportoare.

SPECIFICATII

Brand  Ome
Model OM3 160M4B3-2
Putere 11KW
Viteza 1465RPM
Tensiune alimentare 400/690V 50/60HZ
Curent absorbit 20.9A (400 V)
Cos ø 0.82
Clasă de eficienţă IE3 (eficienţă  Premium)
Grad de protecţie IP 55
Montaj B3 -  Talpă
Diamentru Ax 42x110 mm
Gabarit 160M4
Clasă de izolație F
Greutate 132 kg

ÎNTREBĂRI

Confirm că am peste 16 ani
DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de informare
DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing

Distribuie produsul:

SHARE
Alți clienți au vizualizat și
Tub PVC 11 mm
0 VOTURI
045 lei
Wallbox, 3.7kW cu cheie, T2
0 VOTURI
480064 leiRating 0.00/5

0.00 (0 Review-uri)
 • 5 stele
 • 0
 • 4 stele
 • 0
 • 3 stele
 • 0
 • 2 stele
 • 0
 • 1 stea
 • 0


SCRIE UN REVIEW

Trebuie să te autentifici pentru a trimite un review! Intră în cont